L'associació veïnal del Centre-Estació presenta propostes per millorar la urbanització dels carrers Sant Bonaventura i Rosselló


  • Comparteix:

L'associació de veïns del Centre-Estació ha presentat al·legacions al projecte d'urbanització dels carrers Sant Bonaventura i Rosselló, i del passatge Rosselló. L'entitat veïnal fa un balanç positiu del projecte, però considera que s'hi haurien d'introduir algunes modificacions per millorar-lo.

Entre d'altres millores, l'associació proposa incloure un espai de càrrega i descàrrega, contemplar mesures per reduir la velocitat i el soroll dels vehicles, i plantar a la zona arbres de fulla perenne per evitar que s'obstrueixin les clavegueres i s'embrutin els carrers. Segons l'entitat, les millores proposades no desvien de forma substancial el projecte ni comporten un encariment del cost de l'obra.

El portaveu de l'associació, Pere Soler, creu que el projecte d'urbanització és positiu, però que hi caldria incloure millores.

Pere Soler

Partim de la idea que el projecte d'urbanització és positiu, però creiem que hi ha detalls en què l'Ajuntament hauria de tenir més cura.


D'altra banda, l'associació també reclama al consistori que prengui mesures per arranjar el carrer de la Lluna. L'entitat considera que cal millorar la il·luminació, la neteja i la senyalització de la via.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.