L'Ajuntament acorda arranjar el carrer de la Lluna, un dels darrers que queda per urbanitzar al centre urbà


  • Comparteix:

La Junta de Govern local ha aprovat definitivament el projecte d'urbanització del carrer de la Lluna, que connecta el carrer Xerric amb Francesc Moragas. Amb un pressupost de poc més de 197.000 euros, aquesta obra servirà per urbanitzar una de les poques vies del centre urbà que resta per asfaltar.

Els arquitectes Antoni Fierro Girbau, Joan Manuel Moncau Pujol, Juan Carlos Gonzàlez i Marco Vásquez Herrero seran els encarregats de dur a terme aquest projecte, que permetrà urbanitzar una de les poques vies que encara resten sense asfaltar el centre urbà.

Paral·lelament, l'Ajuntament continua treballant en l'execució del Pla del Centre, amb els projectes d'urbanització de diversos carrers propers a la plaça Lluís Millet i a l'entorn de l'Ajuntament. Així ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Hi ha una operació important dins el Pla del Centre que és la plaça Can Quitèria i part d ela Rambla de Can mora, on també es contemplen diversos carrers vianantitzats i també aquests carrers que pengen del carrer Valldoreix


Un d'aquests projectes és el d'arranjament dels carrers Doctor Murillo i Villà, que ja s'ha encarregat amb l'objectiu de donar continuïtat a l'eix de vianants a través d'aquestes vies on també es vol donar prioritat a les persones per sobre dels vehicles. Segons ha explicat Conesa, la previsió és redactar i aprovar el projecte durant aquest any i executar les obres a partir del 2007.

Mercè Conesa

Ja hem encarregat el projecte a un equip d'arquitectes perquè ens facin una proposta. Pel que fa a aquests carrers, jo entenc que el 2006 serà l'any de redacció del projecte i que l'execució vindria a partir del 2007


La tinenta d'alcalde ha afegit que el procés per tirar endavant aquestes obres serà el mateix que s'ha seguit al conjunt del Pla del Centre, explicant la proposta, traient-la a informació pública perquè es puguin fer al·legacions i fent sessions informatives amb veïns i comerciants, per tal que coneguin el projecte i puguin dir-hi la seva.

Precisament, Mercè Conesa ja ha apuntat que l'àrea de Territori té previst recollir bona part de les al·legacions presentades per l'associació de veïns del Centre-Estació pel que fa a la urbanització dels carrers Sant Bonaventura i Rosselló, i del passatge Rosselló. Segons la tinenta d'alcalde, es tracta de propostes molt correctes i fàcilment acceptables que volen contribuir a pacificar el trànsit en aquesta zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.