Les obres d'urbanització del sector de La Bòbila-La Serreta podrien començar d'aquí un mes


  • Comparteix:

La Junta de Govern ja ha adjudicat els treballs a una empresa

La Junta de Govern ja ha adjudicat els treballs a una empresa

La Junta de Govern local ha adjudicat ja les obres d'urbanització del sector de La Bòbila-La Serreta, a La Floresta, que podrien començar d'aquí un mes. Els treballs tindran un termini de 9 mesos i mig i un cost total de 3'1 milions d'euros, que es finançaran a través de contribucions especials.

El regidor de Descentralització, Xavier Cortés, ha anunciat en l'últim consell de districte de La Floresta que la Junta de Govern local ja ha aprovat adjudicar les obres d'urbanització del sector de Bòbila-La Serreta a una de les dues empreses que s'havien presentat al concurs públic. Els treballs tenen un pressupost total de 3'1 milions d'euros, el 80% dels quals aniran a càrrec dels veïns en concepte de contribucions especials.

Les obres podrien començar d'aquí un mes i s'allargaran, previsiblement, durant 9 mesos i mig. Així ho explica el regidor de Descentralització, Xavier Cortés.

Xavier Cortés

L'adjudicació es va aprovar dilluns. Ara cal signar el contracte entre l'empresa i l'alcaldia, i en un mes podrien començar les obres d'urbanització d'aquest sector de La Floresta.


Cortés ha fet aquest anunci en el transcurs d'un consell de districte on no hi han participat els representants de les associacions de veïns, com a mostra de protesta per la 'inoperància' d'aquest organisme i la 'pèrdua de temps' que significa, segons els veïns, participar-hi. Alguns veïns a títol individual han intervingut al torn de precs i preguntes per fer constar la seva queixa sobre les deficiències dels mecanismes de descentralització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.