Tabasa, encarregada de la construcció de la nova estació de Vulpalleres


Temes relacionats

La Generalitat admet que el projecte de l'estació de FGC a Vullpalleres s'està retardant ( 5/set/07)

Recoder reclama la nova estació de Vullpalleres pel 2008 (15/ago/07)


  • Comparteix:

Tabasa construirà l'equipament de la nova estació de Vullpalleres i no l'empresa Gisa, encarregada del projecte executiu. Tabasa, que gestiona els Túnels de Vallvidrera, compta amb la participació de l'Ajuntament i de la Generalitat. L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha mostrat molt satisfet per l'adjudicació de les obres.

L'Ajuntament compta amb una petita participació a Tabasa. Per aquest motiu, l'alcalde considera que el consistori podrà pressionar i controlar els terminis d'execució de les obres perquè l'estació de Vulpalleres estigui acabada quan abans millor.

Escoltem Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Em sembla positiu perquè Tabasa és una empresa molt eficaç.


L'empresa Gisa, de capital 100% de la Generalitat, està acabant el projecte executiu i, un cop aprovat, Tabasa podrà dur a terme la licitació de les obres. Tot i això, encara no hi ha un termini fixat per la finalització dels treballs de la futura estació de Vulpalleres.

La nova estació de Vulpalleres disposa d'un pressupost de 7 milions d'euros i haurà de donar servei, aproximadament, a 800.000 passatgers anuals dels barris de Sant Domènec, Coll Favà i Vulpalleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.