Segona fase de la rehabilitació de la Masia Torreblanca


  • Comparteix:

Masia Torreblanca

Masia Torreblanca

La Junta de Govern local ha aprovat la segona fase de rehabilitació de la Masia de Torreblanca que consisteix a construir un edifici de 550 metres quadrats a la part posterior de la Masia. L'Ajuntament preveu que les obres comencin d'aquí a dos mesos i s'acabin a finals del 2006.

Aquesta nova fase de rehabilitació de la Masia de Torreblanca consisteix en la construcció d'un edifici de 550 metres quadrats de superfície amb una planta subterrània i una planta baixa. La primera d'aquestes s'utilitzarà com a magatzem i bucs d'assaig musical, mentre que la planta baixa es dedicarà per a reunions, activitats culturals i d'oci, a més d'espectacles de petit format. El pressupost d'aquesta segona fase de rehabilitació de la Masia és de 490.670 euros.

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, afirma que el projecte arquitectònic ha estat consensuat entre totes les entitats i el pròxim pas serà presentar aquesta segona fase al ple de febrer. L'escoltem.

Toni Ramon

Tot el projecte arquitectònic ha sigut consensuat amb les entitats i joves participants. Ara el que volem es portar-lo al ple de febrer i començar a parlar amb els joves dels usos de la Masia.


La parcel·la de Torreblanca que serà destinada a activitats del jovent de Sant Cugat constarà de 1.680 metres quadrats. L'Ajuntament preveu que les obres comencin en un termini de dos mesos i s'acabin a finals del 2006.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.