Les obres del carrer Santa Teresa garantiran un accés lateral al Club Muntanyenc


  • Comparteix:

Els treballs han estat adjudicats a Copcisa i tenen un pressupost de 457.000 euros

Els treballs han estat adjudicats a Copcisa i tenen un pressupost de 457.000 euros

Les obres de perllongament del carrer Santa Teresa podrien estar enllestides d'aquí uns 7 mesos i serviran per garantir un accés lateral a la seu del Club Muntanyenc un cop hagi començat la urbanització de la Rambla del Celler. Els treballs convertiran l'actual espai sense urbanitzar que hi ha entre el PAV-3 i l'edifici del CMSC en un carrer de vianants, com passarà més endavant amb la resta de carrer perpendiculars a la Rambla del Celler.

Proporcionar connectivitat entre la Rambla del Celler i les zones de l'Eixample Sud i el Pla del Vinyet és l'objectiu de les actuacions que l'Ajuntament tirarà endavant als carrers Santa Teresa i, més endavant, també al carrer Sant Salvador. De moment, l'equip de govern ja ha adjudicat a l'empresa Copcisa les obres de perllongament del carrer Santa Teresa, que convertiran l'actual espai sense urbanitzar que hi ha entre el PAV-3 i el Club Muntanyenc en un carrer de vianants. L'obra podria començar en un mes i té un termini d'execució previst de mig any.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que es tracta d'una obra 'complexa' des del punt de vista tècnic per les condicions físiques de l'espai.

Mercè Conesa

És una obra complexa. Caldrà fer un mur de contenció important, perquè hi ha un desnivell gran entre l'entrada al PAV-3 i el carrer.


Conesa ha afegit que aquesta actuació s'emmarca dins el projecte d'urbanització i remodelació de la Rambla del Celler, que ja està aprovat inicialment i en fase d'informació pública. L'objectiu és que els carrers perpendiculars que passen entre diversos equipaments com l'hotel, el futur ajuntament, el CMSC i els pavellons esportius adoptin una nova fesomia coherent amb la nova imatge de la Rambla del Celler.

Les actuacions han començat pel carrer Santa Teresa, però en un futur s'executaran també al carrer Sant Salvador. Mercè Conesa.

Mercè Conesa

El carrer Santa Teresa tenia prioritat per poder donar-li una entrada al CMSC. Quan la Rambla del Celler estigui en obres, es garantirà que es pugui entrar pel lateral.


Les obres dels carrers Santa Teresa i Sant Salvador consistiran en la implantació de lloses de formigó prefabricat i zones enjardinades, con consonància amb la fesomia de la futura Rambla del Celler i de la plaça del nou ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.