Els treballs de vianantització del carrer Girona ja han començat

Urbanisme

Publicat el 16/feb/06 per Josep Gimeno

Ja han començat les obres d'urbanització i vianantització del carrer Girona. La previsió de l'Ajuntament és que els treballs s'allarguin durant dos mesos. Tot i que les obres comportaran tallar part del carrer al trànsit, des del consistori asseguren que quedarà garantit el pas de vehicles de veïns i comerciants de la zona..

L'àrea de Territori preveu que les obres de vianantització del carrer Girona finalitzin d'aquí a dos mesos. A hores d'ara ja s'han finalitzat els treballs d'arranjament dels col·lectors de la via i poden començar les obres d'urbanització.

Mentre durin les obres, part del carrer estarà tallat al trànsit, però es garantirà la circulació dels vehicles dels veïns. Escoltem la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Ara s'han acabat els treballs d'arranjament dels col·lectors. El trànsit es tallarà, però es garantirà el pas de vehicles.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La previsió és que el conjunt del projecte, que inclou l'acabament de l'aparcament soterrat i la urbanització de la plaça de Can Quitèria i dels carrers de l'entorn, finalitzi a principis d'estiu.