L'Ajuntament instal·la paviment que absorveix el soroll a la Ronda Nord


  • Comparteix:

Aquests dies s'han acabat les obres del barri de Can Magí. L'última actuació ha estat la mitjana central a la Ronda Nord al seu pas pel barri. Per primera vegada a Sant Cugat, en aquesta obra s'ha utilitzat un paviment fono-absorvent, que absorveix el soroll. Amb aquestes obres s'incrementa la seguretat viària de l'entorn de Can Magí, es millora la imatge paisatgistica i es redueix la contaminació acústica.

Les obres han consistit en la construcció d'una mitjana de 515 metres de longitud amb una amplada d'un metre. Al seu voltant s'han instal·lat a més, ballses lluminoses intercalades amb xiprers. La principal novetat que ha aportat aquesta actuació ha estat l'ús d'una pavimentació fono-absorvent de 5,000 metres quadrats de calçada, per disminuir el soroll de la circulació motoritzada. A banda, també s'han instal·lat pantalles acústiques per evitar que el soroll passi als veïns. Segons Berta Rodríguez, tinent d'alcalde de l'ajuntament, amb aquesta innovació es beneficia el medi ambient a la vegada que respecta el descans dels veïns.

Berta Rodríguez

D'aquesta manera, la contaminació és mínima. Seguim la línia de l'ajuntament de ser curosos amb el medi ambient en tot tipus de contaminació.


Les obres de remodelació del barri de Can Magí van començar el passat mes d'octubre. Segons Berta Rodríguez, totes les actuacions han estat consensuades amb els veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.