L'EMD incrementa l'oferta econòmica del concurs per adjudicar les obres de remodelació de l'edifici Vall d'Or


  • Comparteix:

La proposta, que rep els vots en contra de CiU, vol assegurar que la segona licitació no quedi deserta

La proposta, que rep els vots en contra de CiU, vol assegurar que la segona licitació no quedi deserta

L'EMD de Valldoreix ha convocat per segona vegada el concurs públic per adjudicar les obres de remodelació de la planta baixa i el soterrani de l'edifici Vall d'Or, que va quedar desert en la primera convocatòria. El govern de Valldoreix ha decidit augmentar un 30% l'oferta econòmica que figura al plec de clàusules per garantir que alguna empresa assumeixi els treballs. Des de l'oposició, CiU ha votat en contra d'aquesta decisió perquè considera que el projecte té, des dels seus inicis, importants defectes econòmics i tècnics.

La Junta de Veïns de l'EMD ha aprovat la modificació del projecte de reforma de la planta baixa i el soterrani de l'edifici Vall d'Or, que haurà d'acollir l'escola de música i un punt de lectura. El principal canvi respecte al projecte que es va aprovar el passat mes d'octubre és que l'oferta econòmica s'ha encarit un 30% per tal de fer-la més atractiva per a les empreses, ja que el primer concurs públic convocat per adjudicar les obres va quedar desert.

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, espera que aquesta revisió a l'alça del preu serveixi perquè les obres es puguin adjudicar aviat.

Montserrat Turu

Ara tornem a aprovar el plec de clàusules administratives. Esperem que es presentin empreses, perquè ens interessa molt fer la remodelació i traslladar aquí l'escola de música.


Des de l'oposició, CiU ha criticat aquesta decisió i ha reiterat la seva oposició al projecte, que segons la federació nacionalista presenta importants defectes econòmics i tècnics des dels seus inicis. El vocal de CiU a Valldoreix Francesc Cardoner augura greus problemes durant l'execució de les obres.

Francesc Cardoner

No es pot anar així a una obra. Vaticino que tindran molts problemes en l'execució. Jo recomanaria que no la tiressin endavant.


Les obres tenen un termini previst de 12 mesos des de l'inici de l'execució. L'objectiu dels treballs és remodelar la planta baixa i el soterrani de l'actual seu administrativa de l'EMD per ubicar-hi l'escola de música de Valldoreix i un punt de lectura. La Diputació de Barcelona ha intervingut en l'elaboració tècnica del projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.