La pluja de dijous provoca petits desperfectes en alguns carrers del municipi


  • Comparteix:

La intensa pluja que dijous va caure sobre Sant Cugat va causar alguns petits desperfectes. Al passatge de la Salut, a La Floresta, l'aigua va enfonsar part de la calçada. Al costat de la benzinera de la carretera de Cerdanyola la companyia Fecsa-Endesa va haver d'intervenir per eliminar les espurnes que sortien d'un pal de llum. A banda d'aquests fets, una tapa de clavegueram va sortir-se de lloc al carrer Josep Vidal i la brutícia va formar una bassa al carrer Manel Farrés. El fort aiguat també va provocar problemes de circulació a la B-30 al seu pas per Sant Cugat.

La tempesta d'aigua i pedra va ocasionar desperfectes i intervencions dels cossos de seguretat i dels bombers en altres poblacions de les comarques barcelonines, que van ser les més afectades pels aiguats de dijous. Al barri de Gràcia de Barcelona, la tempesta va fer destrossar l'engalament dels carrers, que com cada any es transformen per participar en el concurs de la festa major.
La pluja de dijous es va sumar a les que hi hagut durant aquest mes d'agost, que està sent un dels més atípics, pel que fa a la meteorologia, dels darrers anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.