L'Ajuntament amplia la rotonda del passeig d'Olabarria per combatre l'excés de velocitat


  • Comparteix:

Les obres d'ampliació de l'interior de la rotonda del Passeig d'Olabarria ja han començat, amb l'objectiu de reduir la velocitat dels vehicles en aquest sector. L'actuació, que podria finalitzar d'aquí a dues setmanes, forma part del Pla d'Acció de Mobilitat i Seguretat Viària de la zona, que es va definir després d'un procés participatiu amb els veïns.

Les obres de millora de la rotonda situada al Passeig d'Olabarria, una de les actuacions que el passat mes de juny es van plantejar en el Pla d'Acció de Mobilitat i Seguretat Viària de la zona, van començar la setmana passada.

Els treballs consisteixen en ampliar l'interior de la rotonda fins als dos metres de radi. Així, els vehicles que hi circulin tindran menys espai per realitzar el gir de la rotonda i, en conseqüència, es veuran obligats a reduir la velocitat. Així ho explica la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Un dels acords del procés participatiu era ampliar la rotonda per fer que els vehicles facin el gir ben fet i no passin recte. Així reduïran la velocitat.


Combatre l'excés de velocitat era, precisament, el principal objectiu de l'actuació. També es pretenia millorar l'accessibilitat i la visió dels vehicles que circulen per aquest espai.

Les obres tenen un pressupost d'uns 24.000 euros i van a càrrec de l'empresa Novalia. Es preveu que els treballs finalitzin en uns 15 dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.