L'empresa Acciona Infraestructuras assumeix la urbanització dels sectors 11-13 de Mira-sol


  • Comparteix:

Les actuacions tenen un termini d'execució previst de 9 mesos

Les actuacions tenen un termini d'execució previst de 9 mesos

L'empresa Acciona Infraestructuras s'encarregarà de les obres d'urbanització dels sectors 11-13 de Mira-sol. El pressupost d'execució de les obres és de quasi 3'5 milions d'euros, que es cobriran en part a través de contribucions especials. La previsió és que les obres comencin aquest mes i s'allarguin durant 9 mesos.

Les obres s'han adjudicat una setmana després que el ple municipal aprovés l'ordenança de contribucions especials per finançar l'actuació, que té un pressupost de prop de 3'5 milions d'euros. Tot i que un grup de 61 veïns afectats va presentar una al·legació conjunta en contra del model de contribucions -que preveu que els residents han d'assumir el 80% del cost dels treballs-, l'equip de govern va rebutjar aquesta esmena. El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda, Jordi Joly, descarta que s'hagi de tenir en compte un suposat 'interès general' en aquest projecte, com argumentaven els veïns afectats.

Jordi Joly

S'al·lega un interès general superior que requeriria una major aportació de l'Ajuntament. Amb els informes jurídics, entenem que la decisió de l'Ajuntament s'ajusta plenament a dret.


L'ordenança de contribucions especials es va aprovar amb els vots de l'equip de govern i PP, mentre que ICV-EA, que hi va votar en contra, i el PSC, que es va abstenir, van expressar els seus duibtes pel fet que el 33% dels contribuents afectats s'hagin mostrat en contra del model de contribucions especials.

Un cop adjudicades a l'empresa Acciona Infraestructures, les obres d'urbanització dels sectors 11-13 de Mira-sol començaran aquest mes i tenen un termini d'execució de 9 mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.