Els Afectats pel PGM veuen amb bons ulls que l'operació de Can Monmany serveixi per legalitzar les seves cases


  • Comparteix:

La plataforma veïnal està a l'espera del posicionament de tots els partits, especialment del PSC

La plataforma veïnal està a l'espera del posicionament de tots els partits, especialment del PSC

El Col·lectiu d'Afectats pel PGM de 1976 veu amb bons ulls, tot i que amb prudència, la proposta de l'equip de govern d'aprofitar la modificació del PGM de Can Monmany per legalitzar les cases fora d'ordenació de La Floresta i Can Cortés. La plataforma està a l'espera de conèixer el posicionament del PSC sobre aquesta operació ja que, segons diuen, aquest partit és un dels que va paralitzar la modificació del PGM de La Floresta per la seva oposició a la urbanització parcial de Can Busquets.

L'objectiu de l'equip de govern és requalificar 4'7 hectàrees de sòl d'equipaments de la zona de Can Monmany i convertir-les en zona verda. D'aquesta manera es compensarien les hectàrees de sòl forestal que ocupen des de fa 30 anys els habitatges de La Floresta i Can Cortés, que d'aquesta manera quedarien legalitzats.

El Col·lectiu d'Afectats pel PGM de 1976 veu amb bons ulls aquesta proposta, tot i que de moment mantindrà les seves línies d'actuació a l'espera de veure com es concreta. Un dels membres de la plataforma, Agustín Olivares, ha explicat que el col·lectiu està pendent de les reaccions de tots els grups polítics i socials implicats.

Agustín Olivares

Ens sembla bastant positiu. Si es concreta, ens retornaria els drets que injustament ens van treure. Ara resta saber si tots els grups polítics i socials implicats donen suport a aquesta iniciativa.


Olivares ha concentrat en el PSC bona part de la responsabilitat, ja que, segons ha dit, aquest partit va ser un dels que va paralitzar la modificació del PGM de La Floresta que ja estava en tràmit per la seva oposició a la urbanització d'un 20% de Can Busquets.

Agustín Olivares

Hem d'esperar la reacció del PSC, perquè ells s'han oposat a la modificació del PGM que ja estava en tràmit pel tema de Can Busquets.


De moment, i a l'espera de veure si la proposta de l'equip de govern es concreta i s'aprova al ple municipal, el Col·lectiu d'Afectats pel PGM de 1976 mantindrà les seves línies d'acció i no descarten la via jurídica per resoldre un problema que arrosseguen des de fa 30 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.