L'Ajuntament licita les obres d'ampliació del Casal de Mira-sol

L'actuació té un pressupost previst d'un milió i mig d'euros

Urbanisme

Publicat el 6/mar/06 per Miquel Herrada

L'Ajuntament ha obert el procés de licitació de les obres d'ampliació del Casal Cultural de Mira-sol, que tenen un pressupost previst d'un milió i mig d'euros. L'actuació consistirà en la construcció d'un nou edifici al pati obert del Casal, de manera que la planta passarà de tenir una forma de 'L' a una forma de 'U'.

En concret, el projecte d'ampliació preveu que la sala del teatre i el casal de la gent gran es conservin tal i com estan actualment. En canvi, a la nova ala que es construirà s'hi podran desenvolupar noves activitats, ja que hi haurà nous espais multiusos i per a exposicions.

D'altra banda, a la sala polivalent s'hi construiran nous vestidors amb accés directe a l'escenari i al nou magatzem. També es crearan recorreguts alternatius per millorar l'accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques a l'escenari.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, espera que l'adjudicació es pugui fer ben aviat.

Mercè Conesa

Hem licitat les obres d'ampliació del Casal de Mira-sol. Esperem que hi hagi la màxima concurrència i que ben aviat puguem adjudicar i iniciar les obres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'ampliació implicarà la construcció d'una nova façana a la cara sud de l'edifici actual. El pressupost inicial previst és de més d'un milió i mig d'euros.