Promusa comença la construcció d'un edifici de venda al sector de l'Anònima i un de lloguer per a gent gran a la plaça d'en Coll


  • Comparteix:

El proper 3 d'abril s'obrirà el període per presentar sol·licituds per optar a un dels nous habitatges de lloguer per a gent gran que Promusa construirà a la plaça d'en Coll. Aquest diumenge s'ha fet l'acte de col·locació de la primera pedra d'aquest edifici i també de l'edifici de protecció pública de venda que es farà al Torrent d'en Xandri. L'alcalde ha aprofitat per remarcar l'esforç que fa l'Ajuntament de Sant Cugat en matèria d'habitatge públic i per demanar un esforç similar d'altres administracions.

L'edifici de Torrent d'en Xandri, al sector de l'Anònima, compta amb 21 vivendes de protecció oficial de venda que ja han estat adjudicades. En el cas de la plaça d'en Coll, es faran 18 pisos de lloguer i el període per sol·licitar una d'aquestes vivendes començarà el proper 3 d'abril.

D'aquesta manera, l'Ajuntament fa un pas més per solucionar el difícil problema de l'accés a l'habitatge. Així ho ha assegurat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha remarcat que a finals del 2007, el 8,5% dels santcugatencs viuran o tindran adjudicat un pis de Promusa i ha demanat un 'esforç similar' per part d'altres administracions.

Lluís Recoder

Una política que vol que el 8'5 % de la població pugui accedir a aquests 2000 pisos.


L'acte de col·locació de la primera pedra ha comptat, en aquesta ocasió, amb alguns dels adjudicataris dels pisos de venda del sector de l'Anònima. Un dels futurs propietaris, Jordi Castillo, ha manifestat la seva satisfacció d'haver pogut accedir a un pis de protecció oficial i de poder prendre part en aquesta jornada.

Jordi Castillo

Estem molt contents perquè som de Sant Cugat de tota la vida i ja teniem ganes de tenir un pis de propietat.


Cal remarcar que, coincidint amb aquesta promoció de gent gran de la plaça d'en Coll, l'Ajuntament també té previst arranjar l'edifici del costat, conegut com Ca la Josepa Negra, per tal de fer-hi un casal-centre de dia per a la gent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.