El PSC i ICV denuncien irregularitats en una llicència d'obres a Mira-sol


  • Comparteix:

El PSC i ICV-EA denuncien que l'àrea de Territori va atorgar irregularment una llicència urbanística per unes obres a Mira-sol. Segons les formacions, l'Ajuntament va autoritzar la construcció de dos habitatges al costat de la riera sense el permís de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA).

Socialistes i ecosocialistes alerten que l'equip de govern ha donat permís per construir dues vivendes al costat de la riera de Mira-sol, malgrat no comptar amb l'autorització de l'ACA. Segons aquestes formacions, es va autoritzar la construcció dels habitatges a un metre del cabal d'aigua, tot i que la legislació estipula una zona de servitud de cinc metres com a mínim. Així ho ha denunciat el portaveu municipal del PSC, Salvador Gausa.

Salvador Gausa

S'ha atorgat malament la llicència perquè s'ha donat una llicència a un metre quan la llei estableix cinc metres. A més denunciem la lentitud en paralitzar les obres.



Des del PSC i ICV-EA han lamentat que l'equip de govern hagi trigat un mes i mig per aturar les obres, malgrat la petició de l'ACA. Segons les formacions, aquest fet exemplifica el mal funcionament de l'àrea urbanística de l'Ajuntament, tal com ha dit el portaveu d'ICV-EA, Xavier Boix.

Xavier Boix

El pitjor de tot és que quan els veïns han rebut notificacios de l'ACA i han denunciat l'aturada de les obres a l'ajuntament ha trigat molt a respondre.


Els dos partits també denuncien que la riera de Mira-sol es troba en mal estat. Segons els socialistes i els ecosocialistes, existeix un risc d'inundacions i de proliferació del mosquit tigre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.