Serveis Urbans reclama a l'ACA que agilitzi la millora del clavegueram de la Floresta


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha invertit el 2005 més de 276.000 per completar la xarxa de clavegueram en aquest districte

L'Ajuntament ha invertit el 2005 més de 276.000 per completar la xarxa de clavegueram en aquest districte

L'equip de govern reclama a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) que acceleri l'aprovació d'un projecte per millorar el clavegueram del sector de la Font del Fumet, a la Floresta. L'àrea de Serveis Urbans espera, des de fa gairebé un any, que l'ACA doni vistiplau a unes obres que permetrien la connexió al clavegueram a 53 parcel·les del districte. D'aquesta manera, es completaria la xarxa de clavegueram en aquest districte.

L'àrea de Serveis Urbans espera, des del 9 de maig del 2005, que l'ACA aprovi el projecte de millora del clavegueram del sector de la Font del Fumet. L'execució de les obres afectaria el passatge de la Font del Fument, el passatge Pescador, l'avinguda Pere Planes, el passatge Sanatori de Fumet, l'avinguda del Montseny i el carrer Sandal. La longitud total de l'obra és de 800 metres. El cost dels treballs seria de 370 mil euros i permetria a 53 parcel·les la connexió amb el clavegueram. Un cop aprovat el projecte, encara quedaran pendents l'expropiació d'alguns terrenys i la licitació dels abans de començar els treballs.

Joan Recasens és tinent d'alcalde de Serveis Territorials.

Joan Recasens

Des del 9 de maig, esperem que l'ACa aprovi el projecte per fer les obres del clavegueram de la zona de Font Fumet.


Les obres del sector de la Font de Fumet servirien per completar el clavegueram de la Floresta. En el darrer semestre del 2005, es van executar sis projectes d'obres per millorar la xarxa del sector. En total, es van destinar prop de 275.000 euros per construir gairebé 1.500 metres lineals de canonades. D'aquest manera, s'ha facilitat a 39 parcel·les la connexió al clavegueram.

A part de les obres de Font Fument, Recasens ha explicat que quedaran pendents obres per connectar 6 cases del districte a la xarxa.

Joan Recasens

Ja hem fet les obres per connectar la immensa majoria de la població de la Floresta a la xarxa de clavegueram.


Pel que fa al projecte de desdoblament de la xarxa d'aigües negres de Mira-sol, Recasens ha dit que també estan pendents del vistiplau definitiu de l'ACA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.