Serveis Urbans millora il·luminació del camí de Can Gatxet amb fanals de la carretera de Vallvidrera


  • Comparteix:

L'àrea de Serveis Urbans millorarà la il·luminació del camí Can Gatxet amb alguns fanals fins ara instal·lats a la carretera de Vallvidrera. En aquesta via, s'hi instal·laran punts de llum adequats al disseny del sector del Turó de Can Matas.

L'àrea de Serveis Urbans reaprofitarà els fanals de la carretera de Vallvidrera per millorar la il·luminació de Can Gatxet. Les obres consistiran a traslladar les columnes d'una via a l'altra i connectar-les al sistema elèctric. D'aquesta manera, es traslladaran 35 fanals fins a Can Gatxet, on només caldrà col·locar quatre punt de llum nous.

Pel que fa a la carretera de Vallvidrera, s'hi instal·laran nous punts d'il·luminació adequats al disseny del sector del Turó de Can Matas.

Cristina Paraira és la regidora de Serveis Urbans.

Cristina Paraira

Les columnes que traslladem al camí de Can Gatxet estaven instal·lades a la carretera de Vallvidrera.


L'Ajuntament ha adjudicat les obres, que tindran un cost de gairebé 134.000 euros, a l'empresa Moseca. El termini d'execució és de tres setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.