La urbanització del carrer Lluna estarà enllestida d'aquí a quatre mesos


  • Comparteix:

Les obres d'urbanització del carrer de la Lluna començaran d'aquí a un mes i duraran tres mesos. Els treballs, que costaran 137.000 euros aproximadament, permetran repavimentar la via, soterrar el servei elèctric i instal·lar una pilona mòbil per controlar l'accés de vehicles.

El projecte d'urbanització del carrer de la Lluna contempla repavimentar la via, instal·lar un nou enllumenat i un sistema de clavegueram. A més, se soterraran els contenidors de brossa i els serveis elèctrics i telefònic. També s'instal·larà una pilona mòbil per controlar el pas de vehicles, ja que el carrer s'integrarà a l'eix preferent de vianants del centre de la ciutat.

El carrer de la Lluna és una de les poques vies sense urbanitzar del centre urbà de la ciutat. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, explica quins carrers queden pendents d'urbanitzar.

Mercè Conesa

És un dels pocs carrers que queda pendent d'urbanitzar. També falten els carrers Sant Bonaventura, Rosselló, Torrrent d'en Xep, Doctor Murillo i Villà.


El carrer de la Lluna connecta les vies Xerric i Francesc Moragas. L'empresa Elecman executarà les obres per un pressupost total de poc més de 137.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.