Adjudiquen a l'empresa Rehacsa les obres de remodelació de la seu de l'EMD


  • Comparteix:

L'empresa de construcció Rehacsa s'encarregarà de les obres de remodelació de la seu de l'EMD, que acollirà un punt de lectura i l'escola de música de Valldoreix. La Junta de Veïns de l'EMD ha aprovat l'adjudicació dels treballs a aquesta empresa, que té una llarga experiència en realitzar obres per a l'administració pública.

La mesa de contractació ha escollit l'empresa Rehacsa, entre les tres que s'havien presentat al concurs públic, per tirar endavant les obres de remodelació de l'edifici Vall d'Or, actual seu administrativa de l'EMD. Les obres, que tenen un pressupost de 847.000 euros, consisteixen en l'arranjament de la planta baixa i el soterrani de l'immoble, on s'ubicarà un punt de lectura i l'escola de música de Valldoreix.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha dit que l'empresa escollida té molta experiència en realitzar projectes similars al de reforma de la seu de l'EMD de Valldoreix.

Montserrat Turu

L'empresa és especialment interessant perquè té molta experiència en obres en edificis públics on hi treballa gent.


Turu ha afegit que, en un futur, la intenció és incorporar nous serveis a l'edifici Vall d'Or, com un bar, una oficina per a la policia local i tres sales polivalents.

Des de l'oposició, CiU ha donat suport a l'adjudicació, tot i que ha recordat que discrepa del contingut del projecte. La federació nacionalista s'ha felicitat perquè, per primera vegada, l'oposició ha estat present a la mesa de contractació. El vocal del PP, en canvi, s'ha abstingut en la votació i ha posat en dubte els preus oferts per l'empresa adjudicatària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.