Sant Cugat tindrà el quart mercat municipal al nou barri de Vullpalleres


  • Comparteix:

El quart mercat municipal de Sant Cugat es construirà al nou barri de Vullpalleres. La construcció de l'equipament, que es començarà a licitar al setembre, anirà acompanyada de la creació d'una nova centralitat comercial a la zona. L'objectiu de l'equip de govern és que el nou barri sigui el màxim d'autosuficient possible.

El projecte del quart mercat municipal ja està pràcticament enllestit i la construcció es començarà a licitar després de les vacances d'estiu. L'equipament anirà acompanyat d'un supermercat i formarà part d'una nova centralitat comercial, que es completarà amb botigues de proximitat tradicionals a les plantes baixes dels edificis de vivendes, com les que hi ha a l'eix comercial del centre de la ciutat.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que l'objectiu és que el barri de Vullpalleres sigui el màxim d'autosuficient possible.

Lluís Recoder

Tindrem un nou mercat municipal i una zona comercial, com a MIra-sol. L'objectiu és que el barri sigui autosuficient i que els veïns no s'hagin de desplaçar.


Recordem que el tercer mercat municipal, que s'ubicarà al complex Mira-sol Centre, té el projecte preparat per a la licitació, que es produirà en els propers mesos. El concurs públic per adjudicar les obres es convocarà abans d'acabar l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.