El ple municipal d'aquest mes adjudicarà les obres de la Rambla del Celler i del nou aparcament soterrat

Urbanisme

Publicat el 7/jun/06 per Miquel Herrada

El ple municipal del proper dia 19 adjudicarà les obres d'urbanització de la Rambla del Celler i la construcció i concessió del nou aparcament soterrat. Les obres podrien començar abans de l'agost, tot i que des de l'àrea de Territori declinen fixar un calendari a l'espera de pactar els terminis amb l'empresa adjudicatària.

Després de l'adjudicació, l'empresa té un termini màxim d'un mes per iniciar les obres. Això vol dir que si l'actuació s'adjudica al ple d'aquest dia 19, tal com està previst, els treballs podrien començar abans de l'agost. De tota manera, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, declina fixar una data concreta d'inici a l'espera de pactar un calendari amb l'empresa adjudicatària.

Mercè Conesa

Al ple ordinari del 19 de juny portem l'adjudicació de l'obra d'urbanització de la Rambla del Celler i la construcció i concessió de l'aparcament. Encara no tenim l'empresa i fins llavors no podrem fixar un calendari.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A banda de la remodelació de la Rambla del Celler i la construcció d'un aparcament a tocar de la nova Plaça de la Vila, la mateixa empresa adjudicatària s'haurà de fer càrrec d'algunes actuacions complementàries que hauran de servir per resoldre la mobilitat en aquest sector. Mercè Conesa.

Mercè Conesa

La mateixa obra inclou actuacions prèvies, com un nou creuament des de Francesc Macià cap a l'esquerra, seguint la Rambla del Celler.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Entre els principals mesures per reordenar la mobilitat, destaca la creació d'un nou accés des de l'avinguda Francesc Macià per enllaçar directament amb l'avinguda de Torreblanca sense col·lapsar la Rambla del Celler i l'anomenada rotonda del Mercadona. A més, el consistori està estudiant reforçar la mobilitat a l'avinguda Pla del Vinyet i eliminar l'aparcament al carrer Francesc Moragas.