Els Afectats pel PGM/76 lamenten el 'retard' de la solució per legalitzar les cases i demanen 'consens polític'


  • Comparteix:

L'alcalde diu que treballaran per mirar de resoldre la qüestió en un ple extraordinari abans que acabi el mes

L'alcalde diu que treballaran per mirar de resoldre la qüestió en un ple extraordinari abans que acabi el mes

El Col·lectiu d'Afectats pel PGM de 1976 reclama als grups polítics un esforç de 'consens' per aprovar el més aviat possible la legalització de les cases fora d'ordenació. Els veïns adverteixen que no acceptaran retallades pel que fa als paràmetres de legalització ni al nombre de cases afectades. L'alcalde, Lluís Recoder, diu que treballarà perquè aquesta qüestió es resolgui la setmana vinent en un ple extraordinari.

Una trentena de membres del Col·lectiu d'Afectats pel PGM de 1976 ha assistit aquest dilluns al ple municipal. Amb cartells i una intervenció al torn de precs i preguntes del públic, els veïns s'han mostrat 'frustrats' pel fet que el ple de juny no hagi servit per aprovar l'operació urbanística que permetrà legalitzar les cases fora d'ordenació a partir de la finca de Can Monmany. Un portaveu del col·lectiu d'afectats ha reclamat als grups polítics un 'esforç de consens' i ha advertit que els veïns no acceptaran retallades pel que fa als criteris de legalització.

Portaveu Col·lectiu Afectats PGM

No estem disposats a nous retards, exigim un ple el més aviat possible. Tampoc volem que s'aprofiti per rebaixar paràmetres en la proposta de legalització ni que s'eliminin algunes cases sense justificació.


De la seva banda l'alcalde, Lluís Recoder, ha anunciat la voluntat de resoldre aquesta qüestió la setmana vinent, en un ple extraordinari.

Lluís Recoder

Jo ja li he expressat la meva voluntat i espero que la setmana vinent es pugui celebrar aquest ple.


Recordem que aquest tema no s'ha inclòs al ple ordinari de juny perquè el PSC va demanar uns dies més de termini per poder estudiar l'expedient casa per casa.

L'operació urbanística proposada permetria legalitzar les cases a partir de la requalificació d'un terreny d'equipaments de la finca de Can Monmany, a Valldoreix, que possibilitaria compensar la zona verda necessària que a data d'avui ocupen els habitatges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.