Comencen les obres d'urbanització del sector 11-13 de Mira-sol i de la plaça de la Fàbrica


  • Comparteix:

Les obres d'urbanització del sector 11-13 de Mira-sol, que afecten a unes 200 cases, ja han començat després d'adjudicar les obres i notificar-ho als contribuents. A més, l'Ajuntament té previst començar a urbanitzar la plaça de la Fàbrica després de la Festa Major, una vegada s'han adjudicat les obres a l'empresa CIC3 S.L.

El sector 11-13 de Mira-sol ha començat a urbanitzar-se amb un pressupost de 3.497.000 euros i un termini de nou mesos per executar les obres que aniran a càrrec de l'empresa Acciona Infraestructuras S.A. Es tracta d'un projecte extens en el que han participat els veïns de la zona, tal com explica la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

És un sector bastant gran que abasta unes 200 cases. És projecte complexe que està treballat amb els veïns.


Aquest projecte s'executarà en diferents fases per tal d'evitar les molèsties al veïns i no bloquejar els accessos a les seves cases.

D'altra banda, l'Ajuntament, a través de l'empresa municipal d'habitatge, Promusa, també iniciarà a partir de juliol les obres d'urbanització de la plaça de la Fàbrica, situada entre els carrers de la Fàbrica, Abat Armengol i Josefina Mascareña. Escoltem Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Promusa tirarà endavant la urbanització de la plaça de la Fàbrica, darrera els edificis de Josefina Mascareña.


La urbanització d'aquesta plaça compta amb un pressupost de 159.000 euros i el període d'execució de les obres és de tres mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.