L'Ajuntament construeix un col·lector d'aigües pluvials al carrer la Mina


  • Comparteix:

L'Ajuntament està treballant des del fa una setmana i mitja en la construcció d'un col·lector d'aigües pluvials de 200 metres al carrer la Mina. Un cop acabin les obres, d'aquí a dues setmanes, es reasfaltarà el carrer des del passeig Sant Magí fins al carrer Mestres.

El consistori està construint des del dia 26 de juny un col·lector d'aigües pluvials de 200 metres al carrer la Mina. L'objectiu és evitar el problema de l'entrada d'aigua principalment als veïns del carrer Sant Pere. Així ho ha explicat la regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira.

Cristina Paraira

S'està construint un tram de 200 metres de col·lector pluvial que fins ara no hi era. Sobretot tenien problemes d'entrada d'aigua els veïns del carrer Sant Pere.


Les obres tenen una durada prevista de 3 setmanes i un cop acabin es reasfaltarà part del carrer, concretament el tram entre el passeig SantMagí i el carrer Mestres. Escoltem Cristina Paraira.

Cristina Paraira

Vam començar el dia 26 i està previst que durin 3 setmanes. Un cop acabin es reasfaltarà el carrer la Mina des del passeig Sant Magí fins el carrer Mestres.


Durant les obres, es tallarà el carrer entre 8 del matí a 7 de la tarda i el trànsit es desviarà pels carrers Sant Pere i Estapé. Aquestes actuacions tenen un pressupost de 59.324 euros.

La regidora de Serveis Urbans ha afegit que ja s'han enviat unes 150 cartes als veïns per informar-los i ha dit que confia poder acabar les obres uns dies abans del previst perquè de moment la feina de la brigada municipal va a bon ritme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.