L'Ajuntament repavimenta el passeig de la Floresta i elimina algunes places d'aparcament per facilitar el pas del bus


  • Comparteix:

L'Ajuntament està fent aquests dies les obres de repavimentació del passeig La Floresta, que realitza l'empresa Aglomerats Barcelona S.L. per un valor de 25.000 euros. Els treballs, que finalitzaran aquest dijous, han servit per eixamplar les voreres. Algunes places d'aparcament seran suprimides per facilitar el pas de l'autobús per aquesta via.

En una primera fase les obres han consistit en la renovació de les voreres, que s'han fet més amples per possibilitar el pas de les persones amb mobilitat reduïda. Aquest fet, però, ha dificultat el pas de l'autobús en alguns trams del recorregut, fins al punt que, segons han denunciat alguns veïns de la Floresta en l'últim consell de districte, el bus ha hagut de modificar el seu itinerari per evitar circular pel passeig la Floresta.

El regidor de Descentralització, Xavier Cortés, ha explicat que finalment s'ha decidit instal·lar pilones en les zones més conflictives per suprimir algunes places d'aparcament allà on el passeig s'estreti tant com per impedir el pas de l'autobús.

Xavier Cortés

La prioritat no l'ha de tenir el vehicle, sinó els vianants. En alguns punts, la vorera impedeix el pas del bus i allà es posaran pilones per impedir l'aparcament dels cotxes.


Els treballs de repavimentació han començat aquest dimecres, i està previst que finalitzin aquest mateix dijous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.