El pròxim mes d'octubre es tornarà a obrir el pas dels Quatre Cantons al trànsit de vehicles


  • Comparteix:

L'Ajuntament manté l'objectiu d'obrir els Quatre Cantons al trànsit de vehicles el proper mes d'octubre. El tinent d'alcalde de ciutat sostenible, Jan Carbó, ha reconegut que les obres de l'aparcament s'han retardat per les pluges però assegura que es podran complir els terminis previstos.

Segons Jan Carbó, l'estiu ha donat un fort impuls a les obres que s'estan fent a la ciutat. El tinent d'alcalde de ciutat sostenible assegura que les principals actuacions avancen en els terminis previstos. Una de les més destacades és la de l'aparcament dels Quatre Cantons, que s'ha retardat per les pluges de l'estiu, però que es finalitzarà en els terminis previstos. El consistori espera reobrir la circulació per la plaça dels Quatre Cantons la segona quinzena d'octubre. D'altra banda, l'aparcament de l'estació sí que ha resultat afectat per les pluges encara que de forma lleu. Jan Carbó explica el motiu.

Jan Carbó

Aquest pàrquing el portàvem molt bé de temps i ara ha quedat una mica retardat però els constructors diuen que estarà acabat pel febrer o el març.


Un altre dels projectes que quedarà enllestit aviat seran les rotondes a la sortida del municipi direcció Rubí. La rotonda de la sortida de la discoteca Chic Sant Cugat està força avançada i abans del final de mes ja s'hi podrà circular. Pel que fa a la rotonda que connectarà amb la ronda nord es començarà a fer a principis d'octubre. El vial de connexió entre totes dues es podria habilitar abans del Nadal.

Jan Carbó ha destacat la forta inversió efectuada per l'Ajuntament en obres i el fet que aquestes aconseguiran donar la volta a la ciutat. El tinent d'alcalde de ciutat sostenible afirma que l'equip de govern ha aconseguit un dels reptes més importants, recuperar el centre de la ciutat pels vianants.

Jan Carbó

Creiem que cumplirem amb l'objectiu de la vianantització del centre i el recuperarem pels vianants


La vianantització del centre de la ciutat també finalitzarà abans que acabi l'any. És el cas dels carrers Carme, Sant Domènech i Castillejos així com dels voltants de la plaça Barcelona. En aquests casos s'ha renovat la xarxa de serveis urbans i el paviment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.