L'Ajuntament recupera la titularitat dels terrenys del parvulari del CEIP Catalunya, que es construirà de nou en una altra parcel·la


  • Comparteix:

L'Ajuntament recuperarà la titularitat de la parcel·la on actualment hi ha el parvulari del CEIP Catalunya. L'espai quedarà lliure després que el consistori hagi cedit un altre terreny a la Generalitat per construir un nou edifici per al parvulari, ja que l'actual pateix problemes estructurals. L'activitat de l'escola continuarà amb normalitat mentre durin les obres de construcció del nou edifici.

El ple municipal ha aprovat per unanimitat desafectar la parcel·la del CEIP Catalunya on hi ha el parvulari, que des de fa anys arrossega problemes estructurals. Després que l'Ajuntament hagi cedit a la Generalitat una nova parcel·la de 3.600 metres quadrats per construir un nou edifici per al parvulari, el consistori recupera ara la titularitat dels antics terrenys. Ho explica la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Cal construir un nou parvulari. Ara es regularitza la zona que ocupa l'actual parvulari i l'Ajuntament recupera la titularitat. L'edifici es construirà dins la mateixa finca, però en una altra zona.


Conesa ha afegit que les obres de construcció del nou parvulari no interferiran en l'activitat de l'escola Catalunya.

D'altra banda, el ple municipal ha aprovat, a petició de la Generalitat, l'homologació de l'acord de cessió gratuïta d'uns terrenys municipals per a la construcció d'un CEIP al sector del Turó de Can Mates-Carretera de Vallvidrera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.