Les obres del nou centre de Correus a Sant Cugat finalitzaran aquesta setmana


  • Comparteix:

Aquesta setmana acabaran les obres del nou centre de Correus a Sant Cugat, que serà la segona planta de distribució més important de l'Estat Espanyol. El centre podria entrar en funcionament abans que acabi l'any, encara que no a ple rendiment.

La futura central de Correus a Catalunya comptarà amb 4 línies de distribució automàtica i una més que es destinarà a la missatgeria. Les obres han d'acabar la setmana vinent, tot i que la maquinària de distribució s'instal·larà més endavant. Així ho explica el portaveu de Correus, Vicenç Ibàñez:

Vicenç Ibañez

Abans d'acabar aquest mes de setembre l'empresa adjudicatària lliurarà la nova nau finalitzada


Segons el portaveu de Correus, l'Ens Públic estudia la possibilitat que la instal·lació comenci a entrar en funcionament de forma progressiva, fins arribar a la seva capacitat total a la primavera del 2003.

Vicenç Ibañez

Ens queda per decidir si el centre es posarà en funcionament amb el cent per cent de la maquinària instal·lada o si es posarà en funcionament per fases


D'altra banda, Correus ja ha aprovat la reforma de la seva oficina de Sant Cugat, però estudia un local alternatiu per traslladar la seva activitat mentre durin les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.