El pla especial del Parc Rural de la Torre Negra es porta avui a aprovació en un ple extraordinari

Al setembre està previst col·locar la senyalització del parc rural

Urbanisme

Publicat el 26/jul/06 per Ester Castanyer

L'aprovació inicial del Pla Especial de protecció i millora rural a l’àmbit del Parc Rural de la Torre Negra es portarà avui a aprovació del ple municipal en una sessió extraordinària que tindrà lloc a la una de la tarda. D'aquesta manera, es vol dotar aquest sector de les eines necessàries per la seva gestió.

Tot i que inicialment estava previst portar a aquest punt a aprovació del ple ordinari de juliol, finalment uns retards en la documentació van obligar a posposar-ho i aquest mateix dimecres es debatrà l'aprovació provisional d'aquest pla especial en un ple extraordinari.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha remarcat la importància de fer un pas més per dotar d'instruments de gestió aquest espai natural que l'any 2003 va ser declarat no urbanitzable. Pomar ha explicat també que, paral·lelament, ja s'han enllestit també els plans de gestió agrícola, de rieres i de patrimoni de la zona.

Eduard Pomar


Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb aquesta aprovació inicial prevista per avui, i a l'espera de les aprovacions provisional i definitiva, Pomar ha explicat que el parc rural de la Torre Negra començarà ja ser una realitat. Altres elements que permeten avançar cap a aquesta fita són el logotip, que ja s'ha presentat, i la senyalització, que es col·locarà el proper mes de setembre. Eduard Pomar.

Eduard Pomar


Your browser doesn’t support HTML5 audio



Recordem que, entre d'altres projectes, l'Ajuntament estudi ubicar un Centre d'Estudi de la Natura dins el parc rural de la Torre Negra.