Recoder reclama engegar ja el projecte d'intercanviador ferroviari a Vulpalleres


  • Comparteix:

El secretari general de mobilitat, Manel Nadal, va presentar el projecte ferroviari de Vulpalleres

El secretari general de mobilitat, Manel Nadal, va presentar el projecte ferroviari de Vulpalleres

Lluís Recoder reclama que el projecte de la futura estació de Vulpalleres incorpori l'intercanviador ferroviari amb Rodalies RENFE. L'alcalde insta la Generalitat a engegar ja aquest projecte, aprofitant que el nou Estatut li atorga les competències sobre les xarxes ferroviàries que no traspassen el territori català.

La futura estació de Vulpalleres dels FCG, que ha d'entrar en funcionament el 2008, quedarà situada a 300 metres de l'actual estació de RENFE de Coll Favà. Per això l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, demana que s'engegui ja el projecte perquè l'estació de Rodalies canviï d'emplaçament i s'instal·li a l'estació de Vulpalleres.

Lluís Recoder

Demanem que la Generalitat tanqui l'estació de Coll Favà i la traslladi a Vullpalleres, que és on sepre hauria d'haver estat


Recoder ha remarcat que aquest intercanviador beneficiaria molt la xarxa global de transport públic. El projecte per construir un intercanviador a Vulpalleres no és nou. De fet, ja fa més de tres anys que se'n parla però el Ministeri de Foment, que fins ara en tenia la competència, mai ha accedit a traslladar l'estació de RENFE de Coll Favà. Recoder espera que amb el nou Estatut català, que ha traspassat la titularitat de rodalies de RENFE a la Generalitat, es pugui finalment construir l'intercanviador ferroviari i traslladar l'estació de Coll Favà.

Lluís Recoder

Demanem a la Generalitat que inciï el trasllat de l'estació de RENFE de Coll Favà a Vullpalleres. És una obra senzilla i no és cara.


L'alcalde ha recordat que el disseny de la nova estació de Vulpalleres ja preveu uns accessos a la part inferior de l'edifici, per accedir al futur intercanviador amb la línia de RENFE.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.