El mercat de Torreblanca obrirà el 28 d'agost, després d'unes obres de millora


  • Comparteix:

El mercat de Torreblanca tanca portes i aprofita aquest mes d'agost per fer les remodelacions que més poden afectar el seu ús normal. A finals de mes el mercat tornarà a obrir, encara que s'hi continuaràn fent les obres de la segona fase.

Les obres suposaran una inversió d'1.174.000 euros, i s'allargaran durant 8 mesos. Entre altres millores, serviran per climatitzar el recinte, substituir el terra dels quatre vestibuls d'entrada, millorar l'enllumentat, i reformar els lluenaris del mercat per millorar l'aillament tèrmic. També es reformaran els serveis públics i vestuaris, i es crearà un punt verd de recollida selectiva.

El proper 28 d'agost acabarà la primera fase de les obres de millora. Durant aquest mes d'agost s'estan fent les obres que afecten més directament a l'ús de la instal·lació. La segona fase de les obres continuarà dins del recinte fins al març de 2007.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.