D'aquí a un mes hi haurā un nou semāfor a la Ronda Nord

Urbanisme

Publicat el 30/ago/06 per Oriol Torres

El semāfor de la Ronda Nord entrarā en funcionament d'aquí a un mes. El nou senyal agilitzarā la connexiķ entre els barris de Can Magí i Coll Favā, i facilitarā el pas dels vianants i dels escolars per aquesta via.

El nou semāfor s'instalˇlarā entre la benzinera del barri i el Torrent de Ferrussons, i permetrā travessar la Ronda Nord amb seguretat i connectar Can Magí amb la zona de Coll Favā. La alcaldessa accidental, Mercč Conesa, afirma que els treballs de preinstalˇlaciķ ja s'han acabat i que el semāfor comenįarā a funcionar en 30 dies, aproximadament.

Mercč Conesa

Cal acabar la connexiķ elčctrica i hem de tallar un dia la Ronda Nord per fer la instalˇlaciķ del semāfor. Estem mirant quin dia afectaria menys el trānsit i en el termini d'un mes aquest semāfor podria estar en funcionament

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A banda del semāfor de la Ronda Nord, l'equip de govern també estudia la creaciķ d'un accés a l'estaciķ de Renfe de Coll Favā. Aquesta és una altra vella demanda dels veīns de Can Magí, que actualment tenen moltes dificultats per arribar a l'estaciķ de Renfe i que necessiten una ruta segura i rāpida.