Les escoles es troben a punt per l'inici del curs 2006-2007


  • Comparteix:

La inversió de l'Ajuntament als centres educatius ha superat els 444.000 euros

La inversió de l'Ajuntament als centres educatius ha superat els 444.000 euros

L'Ajuntament ha destinat prop de 450.000 euros per posar a punt les escoles públiques de la ciutat de cara a l'inici del curs escolar. L'escola CEIP Joan Maragall ha estat la que ha rebut una inversió més gran, seguida de Catalunya i l'Olivera. Les onze escoles públiques del municipi començaran les classes dimarts vinent amb normalitat.

La inversió més gran, que arriba als prop de 138.000 euros, s'ha destinat a l'escola CEIP Maragall, on entre les actuacions principals destaca la pintada de la façana, la construcció dels lavabos del pati de parvulari i la tercera fase de substitució de les finestres de les aules.

A l'escola CEIP Catalunya la inversió, que frega els 60.000 euros, s'ha destinat a la segona fase de substitució de finestres i al condicionament del magatzem de la cuina. En canvi, a l'escola CEIP l'Olivera, les actuacions formen part de l'àrea de Medi Ambient que s'ha encarregat d'adequar el pati de primària.

L'alcalde Lluís Recoder valora la inversió de l'Ajuntament als centres educatius.

Lluís Recoder

Ha estat una inversió molt important i això ens ha permès fer obres de manteniment gairabé a totes les escoles públiques de la ciutat. Estem parlant d'escoles primàries i de bressol en les quals hi tenim competència.


La directora del CEIP Pins del Vallès, Montse Carque, s'ha mostrat satisfeta amb les remodelacions que s'han fet a l'escola, però ha recordat a l'alcalde que no oblidin les escoles antigues a l'hora de decidir les inversions.

Montse Carque

Us heu vist obligats a assumir coses que no us pertocaven de les escoles noves. Però no oblideu les escoles velles.


En total, la inversió que ha fet l'Ajuntament per posar a punt les escoles bressol i de primària supera els 444.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.