Recta final de les obres de remodelació de la plaça de Can Quitèria


  • Comparteix:

Les obres de remodelació de la plaça de Can Quitèria estan pràcticament enllestides. En les properes tres setmanes, la plaça incorporarà l'arbrat, l'enllumenat i les pilones. Pel que fa a l'aparcament soterrat, l'equip de govern assegura que abans del Nadal funcionarà a ple rendiment.

En els propers 15 dies s'executaran els acabats de l'obra de remodelació de la plaça de Can Quitèria, que inclouen la plantació de l'arbrat i la instal·lació de l'enllumenat i les pilones. L'aparcament soterrat, de la seva banda, també està pràcticament enllestit, a l'espera dels últims retocs. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, assegura que aquest equipament funcionarà a ple rendiment abans del Nadal.

Conesa assenyala que actualment s'estan executant els darrers serrells d'aquesta obra.

Mercè Conesa

La superfície de la plaça està executada, com l'interior de l'aparcament, que ara estan pintant. Falten els acabats finals.


Recordem que l'Ajuntament va privatitzar les places públiques de l'aparcament de Can Quitèria a l'empresa Construcciones Alcaraz. A canvi d'una concessió de 40 anys, l'empresa va assumir el cost de les obres d'urbanització de la plaça i els carrers adjacents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.