La remodelació de la Rambla del Celler, el nou Ajuntament i la plaça Can Quitèria, principals inversions al centre


  • Comparteix:

L'Ajuntament inverteix més de 16 milions d'euros en cinc projectes urbanístics al centre de la ciutat. La construcció del nou Ajuntament, que estarà enllestit a finals d'any, la remodelació de la Rambla del Celler i la reforma de la plaça de Can Quitèria són les principals actuacions.

L'Ajuntament dedicarà 900.000 euros a la remodelació de la plaça del Rei. L'espai servirà per connectar les dues bandes del Monestir i revitalitzarà comercialment el sector. Les obres estaran acabades el primer semestre de l'any vinent.

Una de les actuacions més emblemàtiques és la remodelació de la Rambla del Celler, que es farà en diverses fases. Ja s'ha iniciat l'ampliació de les voreres de la zona comercial. Posteriorment s'excavarà l'aparcament, de més de 200 places, s'executarà la nova Plaça de la Vila i es remodelarà la rambla, que adoptarà un aspecte més integrat al de la resta del centre de la ciutat. Aquestes obres tenen un pressupost de 5'4 milions d'euros i estaran enllestides a finals del 2007.

L'alcalde, Lluís Recoder, assegura que aquestes actuacions posaran al dia el centre de la ciutat.

Lluís Recoder

És una actuació molt important al centre de la ciutat, a la ciutat més antiga que s'ha d'anar remodelant al ritme que avança tot Sant Cugat.


Les actuacions al centre inclouen també un altre projecte de gran abast. És la construcció del nou Ajuntament, que estarà enllestida a finals d'any. El nou edifici, de cinc plantes, concentrarà la major part dels serveis i oficines municipals. L'empresa Copcisa construeix l'edifici consistorial, que té un pressupost de 8'6 milions d'euros.

També és destacable la remodelació de la plaça de Can Quitèria i la construcció d'un aparcament soterrat de més de 200 places i quatre plantes. Aquesta obra, que ha costat 1'2 milions d'euros, està pràcticament acabada. L'Ajuntament preveu obrir l'aparcament abans de Nadal.

Lluís Recoder recorda que les obres al centre sovint provoquen molèsties, però afegeix que el resultat és satisfactori.

Lluís Recoder

L'actuació causa molèsties, però després de les obres els resultats són per tota la vida.


Les obres de repavimentació i remodelació del carrer de la Lluna també estan en la fase final i inclouen la renovació i soterrament dels serveis. D'altra banda, el nou carril bici de l'avinguda de Gràcia està pràcticament enllestit, a l'espera d'executar els últims treballs de repintat i senyalització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.