El TSJC obliga l'Ajuntament a enderrocar la casa d'Àlex Corretja


  • Comparteix:

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) obliga l'Ajuntament a enderrocar una casa de la urbanització Costa del Golf, propietat de l'extennista Àlex Corretja, abans del 5 de novembre. La sentència anul·la la llicència d'obres que va permetre la construcció de l'edificació perquè no es va respectar el pla parcial de la zona.

La Costa del Golf disposa del pla parcial que estipula que cadascuna de les parcel·les de la urbanització disposa d'una zona de verd privat. Un estudi detall de l'Ajuntament hauria canviat, abans de l'edificació de les cases, la disposició d'aquestes zones de verd privat. L'estudi s'hauria fet a petició de Corretja que, amb el trasllat de les zones de verd privat dins de les seves dues parcel·les, hauria pogut canviar la disposició del seu habitatge. La família denunciant, que viu a l'habitatge veí, s'hauria vist perjudicada per la nova disposició, diferent a la inicial.

La part denunciant assegura haver presentat prèviament instàncies a l'Ajuntament per recórrer l'estudi detall que els perjudicava. La part denunciant remarca que no va haver-hi un període d'al·legacions per a l'estudi detall i que no se'ls va informar particularment. Finalment, la família va presentar un recurs al tribunal del contenciós-administratiu, que va ser desestimat. Posteriorment, la família va recórrer al TSJC, que ha dictaminat l'anul·lació de la llicència d'obres de la casa d'Àlex Corretja i el seu enderroc.

Escoltem una de les membres de la família denunciant, Lourdes Dalmau.

Lourdes Dalmau

La sentència anul·la la llicència d'obres i, per tant, s'ha d'enderrocar tot el que es va construir amb aquella llicència. La sentència no es pot recórrer.


Segons la sentència, l'Ajuntament hauria d'enderrocar la casa abans del 5 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.