Coll Favà vol mesures per reduir l'impacte sonor de l'ampliació de la ronda Nord


  • Comparteix:

L'associació de veïns de Coll Favà demana mesures per reduir l'impacte acústic de l'ampliació de la ronda Nord. L'entitat denuncia que l'arribada de residents al barri de Vullpalleres comportarà un increment de trànsit i de contaminació sonora per a Coll Favà.

Un estudi de l'associació conclou que l'ampliació de carrils de la ronda Nord incrementarà la contaminació acústica a Coll Favà. Segons el treball, els principals perjudicats de l'ampliació de la infraestructura seran els habitatges colindants a la ronda.

L'entitat ja ha fet arribar els resultats de l'estudi a l'Ajuntament. Segons el vicepresident de l'associació, Rafael Torres, el consistori és sensible a les reclamacions del veïnat de Coll Favà.

Rafael Torres

Els habitatges quedaran afectats si no es prenen mesures. L'Ajuntament sembla sensible a les nostres demandes.


L'entitat considera que cal prendre mesures per reduir l'impacte acústic de l'ampliació de la ronda. En aquest sentit, l'associació demana a l'Ajuntament que elabori un altre estudi de les conseqüències de l'ampliació ronda Nord en l'àmbit de contaminació sonora

Torres explica altres mesures per reduir el soroll a Coll Favà.

Rafael Torres

Proposem que es faci servir paviment fonoreductor i que es col·loquin barreres acústiques no vegetals.


L'associació veïnal també denuncia el soroll que provoquen els trens de mercaderies al seu pas per Coll Favà. L'entitat demana la instal·lació de semàfors a les vies per reduir la velocitat dels combois que circulen per la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.