Les obres de l'EMD estaran enllestides d'aquí a cinc mesos


  • Comparteix:

Aquest és l'estat actual de les obres de l'EMD

Aquest és l'estat actual de les obres de l'EMD

Les obres de remodelació de la nova seu de l'EMD de Valldoreix avancen a bon ritme. Així ho ha assegurat la presidenta, Montserrat Turu, que ha avançat que els treballs podrien estar acabats el març de 2007. La remodelació consisteix en rehabilitar l'estructura i la façana de l'actual seu administrativa de l'EMD. Les obres tenen un pressupost total de 850.000 euros.

El mes de març de 2007 és la data assenyalada per la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, perquè la remodelacio de la seu administrativa de l'EMD estigui enllestida. Els treballs, que van començar el passat mes de juliol, consisteixen en la rehabilitació de la façana, l'arranjament de la planta baixa i el soterrani de l'immoble, on s'ubicarà un punt de lectura i l'escola de música de Valldoreix.

Montserrat Turu ha explicat a Ràdio Sant Cugat que tot i no poder assenyalar una data exacta, tot apunta que les obres estaran enllestides el proper mes de març.

Montserrat Turu

Amb això de les obres ja se sap que no sempre es compleixen els terminis, però tot apunta que la remodelació estarà enllestida el proper mes de març.


Turu s'ha mostrat confiada que amb la remodelació de la nova seu de l'EMD, Valldoreix tindrà un nou espai que donarà un millor serveis als veïns i als treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.