La remodelada plaça de Can Quitèria s'inaugurarà dissabte amb una festa ciutadana


  • Comparteix:

La nova plaça de Can Quitèria s'inaugurarà aquest dissabte amb una festa ciutadana i una xocolatada popular. Els treballs de remodelació d'aquesta zona de la ciutat han consistit en la construcció d'un aparcament soterrat, la plantació de l'arbrat, la instal·lació de nou enllumenat i pilones i d'un parc infantil. L'aparcament entrarà en funcionament al novembre.

La remodelació de la plaça de Can Quitèria és una de les principals obres que s'han realitzat al centre de la ciutat. Amb un pressupost total d'1'2 milions d'euros, aquesta zona de la ciutat s'ha sumat a l'eix de vianants del nucli de Sant Cugat.

La plaça de Can Quitèria mostra ja una nova cara amb la finalització de la construcció d'un aparcament soterrat amb quatre plantes i amb una capacitat per a un total de 250 vehicles. La plantació de nou arbrat i la instal·lació d'enllumenat, pilones i un parc infantil completen la remodelació.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que amb aquesta obra Sant Cugat recupera una gran plaça. Les remodelacions, segons Conesa, revaloritzen i dignifiquen la ciutat.

Mercè Conesa

Recuperem una gran plaça on es permet instal·lar jocs infantils, i una zona de passeig que millora la convivència ciutadana de forma que es revalortiza i es dignifica de manera molt important.


Pel que fa al nou aparcament soterrat, Mercè Conesa ha avançat a Ràdio Sant Cugat que les places rotatòries entraran en funcionament el proper mes de novembre.

Mercè Conesa

S'estan fent els últims tràmits administratius i al novembre entraran en funcionament les places de rotació. Les 50 places de concessió també entraran en funcionament aviat.


Recordem que la festa ciutadana per presentar aquesta nova zona de la ciutat se celebrarà aquest dissabte a partir de dos quarts de sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.