L'Ajuntament adjudicarà la pròxima setmana les obres de remodelació de la plaça d'en Coll


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha anunciat que adjudicarà precisament aquesta etmana les obres de remodelació de la plaça d'en Coll. L'objectiu, segons el tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible és recuperar aquest espai urbà pels vianants. MD A TRACK 92 Segons Carbó, el gran nombre d'obres públiques que s'estan duent a terme ha fet que, inicialment, el concurs quedés desert.

La remodelació de la plaça d'en Coll comportarà refer-la completament per deixar-la al mateix nivell i aconseguir la unitat de l'entorn. Segons Jan Carbó, tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, es tracta de recuperar un espai de relació per la gent del barri:

Jan Carbó

L'entenem com una plaça de poble i la volem recuperar com a tal, sense cotxes


Tant els veïns del barri com els partits de l'oposició han demanat reiteradament la remodelació de la plaça d'en Coll, per equilibrar aquesta zona de la ciutat amb altres punts. El projecte de l'Ajuntament és completar un eix de vianants que arrencarà en aquesta plaça i acabarà a l'estació dels ferrocarrils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.