Obren al trànsit el túnel de Can Bellet, que connecta la Ronda Nord amb l'E-9


  • Comparteix:

El túnel de Can Bellet, que connecta la Ronda Nord amb l'E-9, ha quedat obert al trànsit. D'aquesta manera, l'equip de govern vol descongestionar la carretera de Rubí. Amb aquest mateix objectiu, s'ha desdoblat la Ronda Nord i s'ha adequat el pont que passa just per sobre de l'autopista E-9.

L'alcalde, Lluís Recoder, acompanyat d'altres regidors de l'equip de govern, ha inaugurat aquest divendres tres noves infraestructures viàries a la zona de Can Magí, Coll Favà i Vullpalleres. D'aquesta manera, els vehicles ja poden passar pels quatre carrils que té la Ronda Nord, des de la rotonda de Coll Favà fins a l'entrada del túnel, situat entre els barris de Sant Domènec i Vullpalleres.

D'altra banda, el túnel de Can Bellet, de 275 metres de llargada, també ha quedat obert al trànsit de vehicles. Aquest viaducte permet connectar la Ronda Nord amb l'autopista E-9 i anar cap a Rubí. A més, l'Ajuntament ha adequat el pont que creua l'autopista E-9 per unir el barri de Vullpalleres amb al zona de la Ciutat Esportiva.

L'objectiu d'aquesta actuació és millorar la xarxa viària de la zona nord de Sant Cugat. Segons l'alcalde, Lluís Recoder, comportarà millores de comunicació dins el municipi i entre la nostra ciutat i Rubí.

Lluís Recoder

Això comportarà una millora de la comunicació dins la ciutat i també entre Sant Cugat i Rubí.


Recoder ha explicat, a més, que el creixement 'inevitable' de la ciutat, previst en el PGM del 1976, ha permès, entre d'altres coses, generar noves zones de vialitat i nous equipaments per solucionar els problemes actuals de la ciutat.

Lluís Recoder

El creixement inevitable de la ciutat, previst en el PGM del 76, ha permès generar nova vialitat i nous equipaments per solucionar els problemes de la ciutat.


Aquestes actuacions han consistit en la construcció de 1.300 metres de túnel amb calçada desdoblada i de 565 metres de vies de circulació desdoblades. El pressupost total ascendeix a 4'7 milions, a càrrec de la Junta de Compensació del sector de Vullpalleres.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.