Recoder assegura que Sant Cugat tindrà en compte la mobilitat de Rubí abans de dir el 'sí' definitiu a Ikea


  • Comparteix:

L'Ajuntament tindrà en compte els problemes de mobilitat que podria provocar a Rubí l'obertura d'un Ikea a Sant Cugat abans de donar el vistiplau definitiu al projecte. Així ho ha subratllat l'alcalde, Lluís Recoder, en resposta al malestar expressat per l'alcaldessa del municipi veí. Carme Garcia ha lamentat que no se'ls hagi informat del tràmit inicial realitzat al ple de Sant Cugat per donar llum verda a l'establiment.

L'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha lamentat que l'equip de govern de Sant Cugat no els hagi informat de la modificació inicial del planejament a la zona de Can Sant Joan per permetre la implantació d'un centre Ikea. Garcia ha recordat que es tracta d'un tema que afecta totes dues ciutats i ha demanat que els dos governs locals vagin 'de la mà' per evitar els col·lapses de trànsit que podria comportar l'establiment.

Des de Sant Cugat, l'alcalde, Lluís Recoder, ha recordat que els dos municipis s'han reunit per abordar la qüestió de la mobilitat amb l'Institut Català del Sòl, propietari dels terrenys on s'instal·larà l'Ikea. Recoder entén la preocupació de Rubí i assegura que Sant Cugat tindrà molt en compte els problemes de mobilitat que es podrien provocar a la ciutat veïna si no es resol correctament el tema dels accessos a l'establiment.

Lluís Recoder

Des del primer moment sé que a Rubí li podíem crear un gran problema. Sóc molt conscient que hem de resoldre bé el tema de la mobilitat, o això no anirà endavant.


Recordem que l'equip de govern de Sant Cugat ha fet una proposta per garantir que els accessos al futur Ikea no afectaran el trànsit intern de les ciutats ni congestionaran l'autopista AP-7. El projecte vol garantir accessos des del sud i el nord utilitzant el Vial Interpolar, que en el tram rubinenc encara no està executat. L'equip de govern de la ciutat veïna també aposta per desenvolupar aquesta via.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.