Les obres del col·lector d'aigües negres a Mira-sol començaran a mitjans de febrer


  • Comparteix:

Les obres de construcció del desdoblament del col·lector d'aigües negres de Mira-sol començaran a mitjans de febrer. La previsió és que els treballs finalitzin a l'octubre. El cost de la millora és de 1'9 milions d'euros.

Les obres s'han adjudicat aquest gener a una unió temporal d'empreses. L'encarregada dels treballs tindrà 8 mesos a partir del 19 de febrer per acabar les obres.

Xavier Cortés és regidor de Descentralització.

Xavier Cortés

Les obres començaran per Mas Gener per avançar en els diversos trams del col·lector.


Les associacions veïnals han rebut amb satisfacció l'inici de les obres del desdoblament del col·lector d'aigües negres. No obstant això, les entitats han lamentat que hagin trigat tant a posar-se en marxa.

Josep Maria Àngel és portaveu de l'associació de veïns de Sant Joan.

Josep Maria Àngel

Després de molts incompliments, sembla que el col·lector ja veu la llum. Per fi deixarem de parlar del desdoblament del col·lector!


D'altra banda, l'àrea de Serveis Ubrans començarà a instal·lar una cinquantena de bateries de contenidors al districte a partir de febrer. D'aquesta manera, es pretén impulsar la recollida selectiva d'escombraries a Mira-sol. En paral·lel, una campanya informativa difondrà al veïnat de l'ús del diversos contenidors específics per destriar la brossa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.