La Plataforma de Torre Negra vol que Cerdanyola se sumi a la proposta del parc rural


  • Comparteix:

El membre de la Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra, Kristian Herbolzheimer

El membre de la Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra, Kristian Herbolzheimer

La Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra vol que Cerdanyola se sumi a la proposta de convertir aquest espai en un Parc Rural protegit. La plataforma ha fet arribar a l'Ajuntament 15 al·legacions al procés per la protecció d'aquest espai natural demanant, entre altres mesures, que no es construeixi la Ronda Sud.

La Plataforma Cívica també ha exposat la necessitat de trobar alternatives a la construcció d'habitatges en les tres illes de sol urbà que hi ha a Torre Negra, ja que es troben al mig del bosc. De moment però, la Plataforma ha aconseguit importants avenços contra la construcció de la Ronda Sud. El representant de la Plataforma Cívica, Kristian Herbolzheimer, ens ho explica:

Kristian Herbolzheimer

L'equip redactor defensava la construcció de la Ronda Sud fins que la Plataforma va presentar uns documents que desaconsellaven aquesta insfrastrtuctura viària


Malgrat això, la Plataforma considera que en d'altres qüestions, com la construcció del camp de golf, manca sintonia amb l'equip de govern. Escoltem Kristian Herbolzheimer:

Kristian Herbolzheimer

Si que hi ha polèmica a Sant Cugat en relació a l'ampliació del Camp de Golf, perquè hi ha temes conflictius


La Plataforma també demana que només es construeixin equipaments vinculats a les necessitats del Parc i que la millora de la circulació no impliqui la construcció de paviments, voreres o enllumenat propis dels sòls urbans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.