Inversió de 110.000 euros per millorar l'enllumenat


  • Comparteix:

L'àrea de Serveis Urbans inverteix més de 110.000 euros per renovar una seixantena de fanals als carrers Pompeu Fabra, Nostra Senyora del Pilar, Sant Rafael i avinguda Gaudí. La millora de les faroles segueix criteris per reduir al màxim la contaminació lúminica a espais públics.

La millora dels fanals segueix els criteris del Pla Municipal d'Enllumenat Públic, que intenta reduir al màxim la contaminació lumínica.

Així ho ha explicat la regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, que ha avançat que la millora s'ampliarà, en un futur, a altres carrers de la ciutat.

Cristina Paraira

Hem agafat tres carrers del municipi que no complien la normativa i els hem d'adequat. Evidentment s'anirà ampliant a la resta de carrers.


Les obres de millora als carrers Sant Rafael i Nostra Senyora del Pilar permetran la instal·lació d'una quinzena de fanals. Els treballs, que tenen un pressupost de poc més de 13.000 euros, finalitzaran d'aquí a dues setmanes.

Al carrer Pompeu Fabra, s'hi instal·laran una vintena de faroles. Els treballs començaran la setmana vinent i s'allargaran fins a mitjans de febrer. El cost de les millores és de 25.000 euros

A l'avinguda Gaudí, s'hi invertiran gairebé 73.000 euros per renovar 22 fanals. Les actuacions començaran la setmana vinent i s'enllestiran abans del març.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.