Aprovat el desdoblament del col·lector d'aigües pluvials de Mira-sol


  • Comparteix:

La Junta de Govern ha aprovat aquest dilluns el desdoblament del col·lector d'aigües pluvials del districte de Mira-sol. D'aquesta manera, s'ha convocat un concurs públic per realitzar els treballs, que podrien començar d'aquí a quatre mesos. D'altra banda, el govern municipal ja ha aprovat inicialment el projecte de canalització de la riera, entre els carrers Sant Albert i Equador.

Els veïns de Mira-sol veuen satisfetes les seves demandes sobre el desdoblament del col·lector d'aigües pluvials del districte amb l'aprovació aquest dilluns del projecte inicial.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que aquesta obra, que començarà aproximadament d'aquí a tres o quatre mesos, és molt important per al districte.

Lluís Recoder

Hi ha molts veïns que no són conscients de la importància de l'obra.Som coneixedors de les necessitats del districte.


D'altra banda, la comissió de govern també ha aprovat inicialment el projecte de cobriment d'una part de la riera de Mira-sol. Concretament, l'espai del torrent que es cobrirà és el que es troba entre els carrers Equador i Sant Albert. Escoltem el tinent d'alcalde de serveis urbans, Joan Recasens.

Joan Recasens

Aquestes accions volen millorar la gestió de les aigües pluvials.


Amb el cobriment del tram de riera, que té un pressupost de 51.000 euros, respon a les demandes dels veïns de la zona. En diverses ocasions, els residents havien denunciat que a l'espai proliferava el mosquit tigre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.