Les línies telefòniques de Mira-sol estaran soterrades abans de Setmana Santa, segons Conesa


  • Comparteix:

El soterrament de les línies telefòniques de Mira-sol estarà enllestit abans de Setmana Santa. Així ho ha afirmat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, en resposta a les queixes d'alguns veïns de la zona pel retard de les obres. Conesa admet que els treballs s'han endarrerit a causa de la complexitat tècnica de l'actuació.

A mitjans de l'any passat, l'equip de govern va assegurar als veïns afectats que les obres de soterrament estarien enllestides a finals del 2006. Així ho van pactar l'Ajuntament i la companyia Telefónica, però aquest calendari s'ha vist modificat per les dificultats tècniques dels treballs.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, assegura que el retard no superarà els quatre mesos. La nova data per enllestir el soterrament és abans de Setmana Santa.

Mercè Conesa

El calendari inicial fixava acabar les obres al desembre de 2006. Per motius tècnics el procés s'ha allargat, però s'acabarà abans de Setmana Santa.


Segons Conesa, el retard s'explica per les complexitats tècniques de l'obra, que obliga a resoldre una a una les connexions telefòniques de cada vivenda.

Mercè Conesa

És lent i pesat, perquè abans de retirar els pals cal que cada veí tingui la seva connexió alternativa feta.


Un grup de veïns de Mira-Sol ha denunciat al Síndic de Greuges i al Parlament de Catalunya l'incompliment de terminis en el soterrament de les línies telefòniques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.