El PP demana que s'aturi la remodelació de l'EMD per manca d'informes tècnics


  • Comparteix:

El PP de Valldoreix demana que es paralitzin les obres de remodelació de la seu de l'EMD perquè el projecte s'ha modificat sense comptar amb informes tècnics. Els populars adverteixen que les deficiències estructurals de l'edifici fan necessari un dictamen de la Diputació de Barcelona, responsable del projecte. La presidenta de l'EMD atribueix la petició a l'electoralisme.

L'octubre de l'any passat, l'EMD va fer una modificació pressupostària per fer front als 'vicis ocults' que presentava l'edifici i que havien passat desapercebuts en les inspeccions prèvies. En concret, es va detectar que l'estructura i els pilars de l'immoble eren febles i que calia reforçar-los.

La modificació del projecte per enfortir l'estructura de l'edifici la va fer la mateixa empresa constructora. El vocal del PP, Josep Maria Canals, afirma que el reforç es va fer sense cap informe tècnic de la Diputació de Barcelona, responsable del projecte, ni dels tècnics de l'EMD. És per això que Canals demana ara la paralització de l'obra i exigeix que s'informi de la situació a la Diputació.

Josep Maria Canals

S'estava modificant un projecte fet per la Diputació sense informes tècnics. S'incompleix una premisa que l'EMD imposa als veïns.


Canals adverteix que l'EMD serà responsable de qualsevol problema futur que pugui comportar la modificació del projecte sense l'aval de la Diputació.

De la seva banda, la presidenta de l'EMD nega que s'hagi modificat el projecte. Montserrat Turu subratlla que només hi ha hagut un 'ajust' tècnic, com passa sovint a les obres, i assegura que totes les actuacions tenen l'aval de la Diputació, que és qui porta la direcció de l'obra. Turu atribueix la denúncia del vocal popular a l'electoralisme.

Montserrat Turu

No entenc perquè diu aquestes coses. Demano a l'oposició més responsabilitat institucional i menys oportunisme electoralista.


Turu critica, a més, que Canals hagi filtrat a la premsa la seva denúncia abans d'esperar la resposta de l'EMD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.