Promusa entrega 12 pisos de propietat a l'Avinguda de Francesc Macià


  • Comparteix:

Aquest dissabte Promusa ha lliurat les claus d'una nova promoció de pisos de protecció oficial. Es tracta de 12 habitatges construïts al costat del CPA, a l'Avinguda de Francesc Macià.

Els 12 pisos formen part d'una promoció destinada a la venda que Promusa va iniciar 2003 davant les dificultats de moltes famílies per accedir a un habitatge. L'alcalde, Lluís Recoder, ha subratllat que els pisos de protecció oficial són una de les vies per suavitzar el problema de l'encariment de la vivenda. En aquest sentit ha recordat que Sant Cugat és el municipi de Catalunya que més habitatge protegit construeix.

Lluís Recoder

No arribem a tot arreu on hauríem d'arribar, però som els que estem fent més amb molta diferència.


Recoder ha remarcat que aquestes polítiques no es poden improvisar, i ha remarcat que Sant Cugat ha fet un esforç per impulsar les polítiques de protecció social des de fa molts anys:

Lluís Recoder

Això no és casualitat, durant anys hi ha hagut un esforç de buscar solars, de planificar projectes i de buscar recursos per fer-ho.


Amb aquesta promoció, Sant Cugat s'acosta a la fita dels 2.000 pisos protegits, comptant els que ja s'han construït i els que estan en marxa. Això representa que un 8,5% dels santcugatencs viurà en habitatges de Promusa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.